Футболистите на ЦСКА се изправят срещу Славия следобед от 17.30 часа в мач от 14-я кръг на А група. Двубоят можете да гледате на живо в ефира на телевизия Диема, да научавате резултата по Дарик радио, да следите развитието му в рубриката „Директно“ на Gong.bg, както и в платформата Gong Play.

Преднината на „червените“ в момента пред втория във временното класиране Лудогорец е 4 точки, след успеха на шампионите в петък над Марек с 4:0. При победа на ЦСКА над Славия разликата отново ще стане 7 точки.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов повика 20 футболисти за лагер преди двубоя. Сред тях са и двама юноши на „червените“ - Радой Божилов и Петър Витанов.

Треньорското ръководство на Славия пък най-вероятно ще реши непосредствено преди мача днес, дали Георги Петков ще може да бъде в титулярния състав на вратата. „Белите“ са на десета позиция във временното подреждане в А група с едва 12 точки.

В неделя са мачовете Локомотив София – Левски, Черно море – Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив - Хасково, а в понеделник играят Берое и Литекс.