„Честно казано аз съм доста ядосан и афектиран най-вече от резултата, защото не смятам, че Локомотив чрез надиграване са спечелили този мач“, заяви старши треньорът на Славия Иван Колев след домакинската загуба с 0:2 от Локомотив Пловдив в 13-я кръг на А група.

„Четири неща доведоха до този резултат. Първо пропускът на Платини, веднага след това грубата грешка на Касаи, която даде възможност на Камбуров да отбележи гол, третото е отново двата невероятни пропуска на Платини и Фернандо, и накрая червеният картон. Ние си знаем нашите проблеми. Знаем, че ни липсва достатъчно майсторство и класа в атака, за да преодоляваме добре групирани отбори. Подобно нещо се случи срещу Черно море. Те имаха 4 удара и вкараха 3 гола. Не мога да не съм ядосан за резултата. Не е редно от такива подаръци към противника, да губим, а след толкова усилия, да не се получава“, коментира още Колев.

„Знаете, че противниците през първото полувреме са по-свежи и по-трудни за пробиване през първото полувреме. Ние имаме сериозни кадрови проблеми. През второто полувреме може би поддържахме същото темпо, докато Локомотив намалиха темпото, но направихме грешки. Не е имало умишлен удар на Панов. В ситуацията, която видях Панов не виждаше връхлитащия футболист и замахна да изчисти топката. Умишлено в никакъв случай не е било. Аз не съм се обадил на съдията и не съм казал нищо, но непрекъснато му се говореше на съдията и от щаба там, и от колегите му, и едва ли не му подсказваха какво да свири. Това беше абсурдно“, заяви Иван Колев и добави:

„Първенството е дълго. Ръководството е в правото си да решава, дали аз върша работата, която са искали да свърша. Въобще не мисля за това. Моята работа е да подготвя отбора за всеки един мач. Ако не беше изгонен Панов, може би имахме шанс да изравним.“