Треньорът на Славия Милен Радуканов сподели в интервю за Гонг очакванията си за следващия мач на клуба срещу Литекс: „Обстановката е работна - като преди всеки мач. Има леко напрежение, но играчите имат желание да подобрят играта си."

Относно причините за спада в играта на тима, Радуканов коментира големите очаквания към клуба от началото на първенството. "След равенството с ЦСКА фенове на Славия ме питаха едва ли не дали ще ставаме шампиони. Ние сме нов отбор, сменихме много футболисти и е нормално да има спадове в нашата игра. Работим усърдно да подобрим резултатите."

В последния домакински мач срещу Берое, част от публиката на Славия скандираше: "Оставка". Милен Радуканов потвърди, че има пълното доверие от страна на ръководството на тима и продължава да работи сериозно, за да подобри играта на клуба.

"Венци Стефанов също като мен е учуден от рязката промяна в настроението на публиката. Изведнъж за един мач типично за българския манталитет с някаква злоба се появиха грозни подвиквания. С президента на клуба знаем, че нещата ще са трудни - той ни подкрепя напълно, благодаря му искрено. Неговата подкрепа към треньорския щаб е най-важна за мен. Футболистите приеха изцяло вината за слабото си представяне и имат желание да подобрят играта си още в следващия мач срещу Литекс", коментира още Милен Радуканов.