Старши треньорът на Славия Иван Колев нападна съдията Ивайло Стоянов след загубата от Черно море с 0:2 в мача от 20-я кръг на А група, който се игра на стадион „Тича“ във Варна.

„Относно резултата трябва да попитате съдията дали така трябваше да свърши мача“, бяха първите думи на Иван Колев след мача.

„След 25-та минута играчите добиха нужната увереност. Започнахме да създаваме положения, докато в същото време Черно море разчиташе на изсипани топката в нашето наказателно поле“, добави треньорът на Славия.

„Имаше игра с ръка в наказателното поле на Черно море, но там нямаше дузпа. За сметка на това съдията видя дузпа в нашето наказателно поле.

Съдията категорично реши мача с тези действия“, продължи специалистът.

„Не сме прибрахме нито за момент, въпреки че бяхме с човек по-малко.

Не успяхме да стигнем до сериозни положения, въпреки че някои от атаките ни бяха добри.“

„Мога да поздравя играчите на Славия за старанието и за играта. Нещата се усложниха още повече, когато останахме с човек по-малко. Черно море реално не създаде нито едно положение. Те хвърляха високи топки. През второто полувреме нещата се промениха и численият им превес им даде предимство. Щом не сме отбелязали гол не трябва да се задоволяваме. Трябва да обърнем внимание на този елемент от играта“, каза още Иван Колев.