„Комплиментът трябва да е към футболистите. Доволен съм от точката, защото футболистите се раздадоха доста сериозно“, заяви старши треньорът на Славия Иван Колев след равенството 1:1 с Берое в 16-я кръг на А група. „Играхме срещу доста сериозен отбор като Берое, който е тим с изграден стил и начин на игра. При нас отново се наложиха сериозни промени, което влияе на цялостния ни вид. Започнахме лошо мача и бяхме неорганизирани в средата на терена, но после успяхме да променим нещата и от това съм доволен“, коментира още Иван Колев пред Диема.

„Много е трудно при тези рокади в състава да отработим сериозни положения, които ще ни позволят да задържаме топката. Затова нашите избухвания бяха епизодични в атака. Направили сме си изводите“, добави Колев.

„Няма значение кой е следващият противник. Така се случи, че играем последните мачове срещу отбори, които искат нещо, но това няма значение. Трябва да се опитаме да намерим изход от тази ситуация. Не искам и да помислям за изпадане и работим много сериозно за това. Изразявам задоволство от работата на футболистите в тренировъчния процес“, завърши старши треньорът на Славия Иван Колев.