Вторият кръг на А група „чука на вратата ни“, а в сянката на Вечното дерби на България между ЦСКА и Левски, което е в неделя, Черно море се готви да посрещне Лудогорец, Марек – Хасково, а Локомотив Пд гласи тактики за Славия. Въпросът, който вълнува футболните фенове обаче, е дали тези срещи ще поднесат някаква изненада, или всичко ще се развие в полза на сочените фаворити?

Първи на терена на стадион „Тича“ ще излязат Черно море и Лудогорец. Двубоят със сигурност буди интерес, с оглед последните срещи между двата състава през последния сезон. Тогава „моряците“ се оказаха твърде „костелив орех“ за шампиона, който се препъна на няколко пъти в тях. Но сега ситуацията е различна. Варненци имат нов треньор в лицето на Александър Станков, а и има някои промени в състава след паузата.

В предишния кръг „морето“ направи 1:1 с Берое, а в предстоящия мач при всички случаи Лудогорец ще бъде по-измореният състав заради евроучастието през седмицата.

На пръв поглед това е единственият проблем пред наставника на разградчани Стойчо Стоев, който притежава един от най-балансираните състави в А група, а дължината на скамейката му позволява и ротации.

Срещата между Черно море и Лудогорец е с начален час 18.00, а половин час след тях едни срещу други ще се изправят новаците в групата на майсторите Марек и Хасково.

Локомотив Пд и Славия е последният двубой от съботната програма за А група. Двата състава ще премерят сили от 20.00 часа. Положението при „смърфовете“ е деликатно, но това не попречи на пловдивчани да излъжат Левски на „Георги Аспарухов“ при старта на шампионата. Локо Пд стигна до точката след 1:1.  Същевременно Славия се отчете с изразителен успех с 4:1 над Марек.

ВСИЧКИ СРЕЩИ МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ В САЙТА GONG.BG И В ЕФИРА НА ДАРИК РАДИО!