Старши треньорът на Славия Милен Радуканов изрази съжаление, че тимът му не е постигнал победа при гостуването си на Локомтоив Пловдив на „Лаута“.

„Съжалявам, че не успяхме да спечелим. Ако играем като през второто полувреме ще изглеждаме добре и ще се противопоставяме на добрите отбори. В началото на мача подходихме малко лежерно. Мисля, че заслужавахме да победим“, заяви Радуканов.

„Нямаше агресия на моменти в играта ни. Това беше лежерното. Някои ситуации можеха да се отиграят по друг начин. Не сме се напаснали идеално, но мисля, че показахме добри неща. Надявам се в следващия мач да се възползваме от положенията си и да вкараме. Нещата се получаваха доста добре, така както искахме. Има и лоши моменти, които трябва да изчистваме. Направихме грешки, които доведоха до техни положения.“

„Харесва ми да бъдем лидери. Хубаво е да бъдеш лидер. Надявам се да се задържим на тази позиция, колкото можем по-дълго. Ще се борим за победа във всеки мач. Искам специално да благодаря на феновете. Отдавна не са идвали толкова много навън. Надявам се, че в следващия мач ще има много повече хора. Имаме нужда те да ни вярват“, каза още наставникът на „белите“.