"Тази година бюджетът се наруши, защото имахме разходи около стадиона с немската фирма. Убеден съм, че стадион ще има. Ще знаем скоро," заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който разкри интересни детайли около стадиона в квартал Овча купел в предаването на Diema Sport Токшоу А група.

Според неговите думи, стадион ще започне да се строи през есента, а договорка с фирмата - строител, ще има до края на първенството.

"Лицето Уве Майер, който се биеше в гърдите, явно е подвело и оператора на проекта, и започна да изявява някакви претенции. В продължение на 4-5 месеца зациклиха преговорите. Сега имам уверение, че проектът ще се изгради," обясни Стефанов.

"Надявам се, че до края на първенството, ще бъде факт. Уверенията са, че до септември ще започне да се строи. Дай Боже всичко да е като хората - почва се от сектор Г, после Б, В, дотогава ще играем на този стадион. Чак когато се почне официалната трибуна, предполагам 4-5 месеца ще играем на Националния стадион," обясни още Венци Стефанов.