Славия няма да предлага договор на двамата холандци, които  изкараха пробен период в отбора.

Нападателят Донован Деекман и  защитникът Адреано ван ден Дрийст не впечатлиха треньорското ръководство на "белите" и няма да започват подготовка с тима на  12 януари.  Славия ще бъде на подготовка в турския курорт Анталия между  18 януари и 14 февруари.

За този период са предвидени 6 основни  контроли и още 4 приятелски мача, в които ще играят футболисти с по-малко минути на терена. На 21 февруари столичани ще гостуват на Ботев Пловдив и  това ще бъде последната контролна среща за отбора преди старта  на мачовете в "А" група.  

Бразилците Мишел Платини и Фернандо да Силва, холандецът  Мичел Бургзорг, македонецът Кире Ристевски, сърбинът Душан  Савич, както и Вилиян Бижев, Чавдар Янков и Димитър Георгиев със сигурност няма да играят за "белите" през пролетта на 2015  година.  

Очаква се през януари в Славия да пристигнат поне 5-6 нови  футболисти, които ще изкарат пробен период. На този етап в  отбора няма нито едно сигурно ново попълнение. Миналата седмица в софийския отбор на проби бяха над 10  футболисти, но те не впечатлиха с изявите си старши треньора  Иван Колев и неговия щаб./БТА