Футболистът на Славия Мичел Бургзорг сподели за Гонг, че е доволен от началото на сезона за тима и очаква победа в събота срещу отбора на Локомотив София. 

Ето какво сподели холандският играч: 

"Започнахме сезона добре – с победа, а във втория мач изпуснахме успеха. В мача срещу ЦСКА показахме много добър отборен дух, като успяхме на два пъти да се върнем в резултата и дори заслужаваме трите точки, но изпуснахме някои положения. В първите десет минути ЦСКА доминираше, но в последствие ние бяхме по-агресивни", заяви Бургзорг. 

На въпрос какво е настроението в отбора и какви са целите за сеона Бургзорг сподели: „Има добра атмосфера в отбора, но като броим подготовката сме от два месеца заедно – ще отнеме още известно време наистина да се опознаем на терена и да знаем какво всеки ще направи, но мисля, че сме на добър път. В момента сме съсредоточени от мач на мач, не гледаме напред, но ако продължаваме в този дух, след шест месеца ще видим какви точно са целите ни и дали ги следваме.” 

Футболистът на Славия похвали предишните си съотборници от Лудогоре за успеха им в Европа и разкри, че неговият тим излиза за победа срещу Локомотив София: „Хубаво е, че Лудогорец продължи напред особено след случилите се неща в последните седмици, те заслужаваха дори и победата с оглед на изпуснатите положения. В такива мачове е важно да продължиш дори и с два равни мача. Отиваме на 1000% срещу Локомотив София – след равенството с ЦСКА искаме да докажем, че сме добър отбор – може да очаквате много от нас.”