Наставникът на Славия Милен Радуканов остана доволен от представянето на играчите си в мача с бившия му състав ЦСКА. Той сподели, че е очаквал победата, но защото е професионалист, а не защото има реваншистки настроения към "червените". Ето и какво сподели Радуканов:

"Доволен съм от желанието и старанието на футболистите. Само в първите десет минути дадохме инициативата на ЦСКА, подходихме с много респект към името на противника. Говорихме през седмицата, че не трябва да има нито подценяване, нито надценяване, да показваме респект към отборите." 

"Не мисля, че към този момент съперникът заслужава това. След това взехме инициативата в свои ръце, изпуснахме доста положения. Двата гола срещу нас бяха от невнимание и индивидуални грешки." 

"Докато нашите попадения станаха факт след хубави комбинации. Получи се това, което очаквахме, ЦСКА изритваше всичко напред и вече там се бореха за втора топка. Ако не стане, разчитат на фаулове и корнери, ние го бяхме тренирали. На нас ни трябва само малко самочувствие." 

"Техническите грешки по време на мача ги прощаваме. Отдава ги на това, че подходихме с прекален респект към противника. Като победим някой от големите отбори, това ще се преодолее." 

"Отправям упрек към целия отбор за головете срещу нас. За да получим гол, всички са виновни, за да вкараме гол, значи всички имат заслуга за това." 

"Аз не мисля, че имам реваншизъм към ЦСКА. Към тях претенции не съм имал, те имат някакви към мен. Истински професионалист съм, исках Славия да победи и мисля, че го заслужаваше повече, с оглед показаното на терена. Тези неща ги оставям в миналото. Лошото е, че мен ме атакуват хора от ядрото на ЦСКА. Разбирам да е отвън някъде, а те идват отвътре, което е жалко." 

"Искаме да побеждаваме всеки мач. Преди първенството се прокрадваха някакви цели, евротурнири. Аз казвам, че за нас целта е да върнем уважението към Славия. Да е като в мача с Локомотив Пловдив, когато легендата Христо Бонев идва и ми казва браво за представянето. Ето това ми доставя удоволствие. Искаме да радваме феновете." 

"Надявам се искрено да издържим в такова темпо. Искаме да владеем играта, не можем да изчакваме като ЦСКА какво ще стане. Днес топлото време малко ни попречи, момчетата хвърлиха доста усилия и на края на мача поспадна темпото." 

"До края на мача исках да спечелим, виках на Жоро Петков да бие по-бързо фауловете. Той в последните минути не е виждал нищо, а Фонсека и Манзоро поискаха смени. ЦСКА се измори накрая и трябваше да победим. С оглед на времето и ние понамалихме темпото. Платини е добър нападател, професионалист е, затова сме го взели", сподели Радуканов.