Шефът на Славия Венци Стефанов коментира постигнатото равенство на тима срещу Черно море на "Овча Купел". "Белите" и "моряците" завършиха 0:0 в мач от 21-ия кръг.

"Мачът беше равностоен, те имаха положения, ние също. Черно море е тежък съперник за нас. Доволен съм от представянето на тима, всеки очаква да победи, футболът затова е магия, защото никой не може да каже, някой път по-слабия побеждава. В случая резултатът е справедлив", коментира Стефанов.

"Не съм влизал в конфронтация с Левски. Нямам нищо против Левски. Просто казвам нещата такива каквито са", допълни шефът на Славия.

"Играеме все по-добре. Искаме да променим стила на отбора, да играят мъжки, да се борят за всяка топка. Да се дава шанс на младите футболисти, радвам се, че дойде един треньор не българин и пет наши юноши са в титулярния състав", допълни той.

"Казал съм че за мен това е грешка, реалните резултати са постигнати на футболния терен. Висшата лига е възможна, ако държавата започне да помага. В противен случай няма как да се получи", заяви Стефанов за отстраняването на Литекс от А група и възможността за създаването на Висша лига.

"Локомотив София започнаха по апостолски от четвърта дивизия. Те го направиха така както трябва със създаване на терени, школа", каза още шефът на Славия.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS