Попфолк дивата ДесиСлава успява да съчетава професионалния си живот с личния. Певицата пя до ранни зори в столичното заведение The Cotton Club, сред посетителите на който бе и нейният любим от Славия Галин Иванов, информира популярна рекламна агенция.

Гостите в заведението прекараха страхотни часове с най-големите хитове на ДесиСлава, която не спря да отправя поздрави към всички купонджии и своя любим мъж - футболиста на Славия Галин Иванов, който й се наслаждаваше от VIP сепарето заедно със свои приятели.

За всички фенове звучаха песните "Черен сняг", "Лъжа", “Бели нощи”, "Без тях не можем" и много други, а специално за своята половинка, Деси изпълни парчето "Два магнита”, споделяйки, че “тази вечер е настроена любовно, а това е нейната любима песен, за един специален човек”.

От агенцията не предоставиха снимки за доказателство, нито информация кога и как си тръгнал футболистът от нощния клуб. За сметка на това всички фенове на певицата могат да се убедят, че тя отново е на вихъра на вълната.