Футболистът на Славия Радослав Рангелов ще се жени за спортната репортерка от БНТ Биляна Туманова. Дъщерята на треньора ни по плуване Красимир Туманов ще каже „Да!” след месец. Кума на бъдещето семейство ще бъде най-добрата приятелка на репортерката и бивша дуетна половинка на Лилана и водеща в ТВ ММ Ася Йочева.

Двете ще сбъднат една от детските си мечти – да облекат специални рокли. За заветните тоалети Биляна и Ася мечтаели откакто са се запознали на тренировки по плуване. Двете приятелки са непрекъснато заедно и се подкрепят при взимането на важни за тях решения.

Биляна е причина Ася да стартира в телевизия ММ, стои плътно до нея на кастинга – за да се увери че приятелката й ще се яви. Ася пък помага на Радослав в подготовката му за приказно предложение за брак след осемгодишна връзка с Биляна.

Кумата Ася се влюбва в неустоима рокля на Astella, която вижда по телевизията на полуфинала на конкурса Мис България 2009.

“В момента в който я видях, си казах – това е моята рокля! Толкова ме впечатли със своето изящество, нежност и романтичност, че като влязох в шоурума на марката и директно се насочих към нея, без да пробвам нищо друго. Това, което ми беше интересно на конкурса, бяха не само красивите момичета, а и техните приказни рокли” – категорична е Ася.

Неразделна във всичко от приятелката си, Биляна също избира haute couture марката за сватбения си тоалет. Венчавката ще се състои на 21 юни.