ЦСКА срещу Славия. Мачът е в събота, но няколко дни преди него съперничеството между двата отбора се пренесе на друго ниво. ЦСКА победи Славия с 3:0, но на... скуош. Старши треньорът на „белите” Емил Велев и концидионният спец на ЦСКА Иван Йовановски спретнаха истинска битка на един от кортовете в Easy club в София.

Мачът бе организиран от Гонг, а домакините от Easy club предоставиха всичко необходимо, за да бъде битката равностойна и много напрегната. След края и, Кокала обяви на всеослушание: „ЦСКА са измамници!” показвайки някакви нередности около топчето, с което се игра мача.

Идеята се роди, след като стана ясно, че двамата имат един сблъсък по между си преди време. Действието се развива в Турция през 2009 година. Тогава Иван Йовановски е треньор в Металург Скопие, а Емил Велев води Левски. Двамата се засичат на един от кортовете на хотела в Анталия и заформят истинска битка. Гонг реши да продължи спора в България, като събра двамата специалисти един срещу друг.

Младият конциционен спец на ЦСКА Иван Йовановски /облечен с даден под наем екип на бранителя на „червените” Костадин Стоянов/ победи с 3:0 гейма, но резултатът лъже. Емил Велев бе няколко пъти близо до затварянето на геймовете, но нямаше късмет. Все пак Йовановски има далеч по-сериозен опит в скуоша, дори е член на македонската скуош федерация. Емил Велев пък призна, че не е играл именно от срещата си с Иван преди 2 години.

„Противникът беше много силен, но аз му пуснах. Нарочно. Можех да го бия спокойно. Надявам се в събота този резултат да се обърне. Това си мечтая. Защо да не е възможно? Във футбола всичко е възможно”, обяви след скуош срещата Емил Велев.

„Надявам се да повторим резултата в събота. Малко настроение преди битката на футболния терен. Аз съм по-опитен в скуоша от г-н Велев. Подавам му ръка за мъжката игра”, каза след срещата Иван Йовановски.

Македонският треньор призна, че е изпратен със задачата за чиста победа. „Колегите ми казаха, че ако не бия с 3:0 да не се връщам на „Българска армия””, пошегува се Карас, както е известен сред приятелите си македонецът.