Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция за медиите преди първия мач на "червените" със Славия от efbet Лига. Той беше категоричен, че отборът ще бори докрай за шампионската титла и Купата на България. Според него ЦСКА разполага с много качествени футболисти, които могат да заместят напусналите играчи през зимата.  
 
"Доволен съм от момчетата. Работиха феноменално по време на цялата подготовка. Няма да отстъпим без бой в нито един мач, целим се в максимума. Напуснаха ни някои през зимата, но имаме достатъчно играчи. Важно е тези, които са тук, да се раздават на 100 %. Не ме питайте за Нуно Томаш. Той не може да помогне, защото не е тук. Говоря само за играчите, които са в отбора.
 
За мача със Славия не мога да разчитам на Амос, който е наказан, и на контузения Жеферсон. Други проблеми нямаме.  Студеното време не ме притеснява, и за противника ще е същото. Най-важното е играчите да изберат правилните обувки и да се движат многопо терена. На тежък терен трябва да знаеш кога да изриташ топката", обясни Акрапович.
 
Той говори и за новите попълнения Бисмарк и Кайседо.

"Няма как да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите карти. Гълъбов, Турицов, Занев, Тибо, трябва да говорим за играчите, които са тук. Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно играчи.
 
Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки. Това им го напомням понякога. Шест точки изоставаме? Зависи от следващите мачове, няма лесни мачове. Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби на водача. Рано е да говорим за точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач", добави Акрапович.