Отборите на Берое и Славия се изправят един срещу друг във втори двубой от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Берое“ стартира в 17:30 часа и ще можете да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

Тимът на домакините е без победа в последните 2 кръга, но пък загуби само веднъж у дома през сезона. Старозагорци вкараха само 6 гола, но и допусна само 4 в осемте си домакинства.

Според информациите Берое е възможно да привлече някого измежду Тонислав Йорданов, Димитър Митков или Преслав Боруков за подсилване на атаката. Смята се, че тимът проявява интерес и към вратаря Красимир Костов от Ботев Враца.

До зимната пауза „заралии“ ще играят срещу Ботев във Враца и срещу Левски в Стара Загора.

Славия, от своя страна,  загуби само веднъж в последните 8 мача във всички турнири, а в последния си мач срещу Берое го победи с 3:2 след обрат през август.

През миналата седмица се писа, че сериозен интерес има към играещия силно Радослав Кирилов от страна на руски елитни клубове.

Вълчев и Андреа Христов се завръщат след наказания, а Димитър Стоянов и Иван Минчев са възстановени и ще са на разположение на треньора Златомир Загорчич за днешния двубой.

До зимната пауза столичани ще играят с Локомотив Пловдив у дома и ще гостуват на ЦСКА 1948.

КЛАСИРАНЕ В efbet ЛИГА / ПРОГРАМА / РЕЗУЛТАТИ


17:30 часа | БЕРОЕ – СЛАВИЯ

Вероятни състави на двата отбора:

БЕРОЕ: Ганев - Цветков, Сако, Хаджиев, Джонатан, Мечев, Тунгара, Василев, Генов, Лебон, Камбуров

Старши треньор: Петър Колев

СЛАВИЯ: Вуцов - Керчев, Христов, Виячки, Томбак, Вълчев, Нгуена, Кирилов, Стоев, Тасев, Мапуку

Старши треньор: Златомир Загорчич


Главен съдия: Георги Иванов, град София

Стадион: „Берое“, град Стара Загора