Мартин Кушев изрази готовност да води Славия не само временно, а за постоянно. Бившият нападател и голмайстор на "белите" ръководи в момента тренировките на тима, след раздялата със Златомир Загорчич.

Сръбският специалист напусна след загубата от ЦСКА с 0:1 в среща от четвъртия кръг на новото футболно първенство.

Славия продължава да е в дъното на класирането на първенството само с една спечелена точка - при ремито 1:1 с Черно море в първия кръг.

"В момента аз водя тренировките на Славия. Не мога да прогнозирам какво ще бъде в следващите дни. Не мога в никакъв случай да кажа, че сега Славия играе слабо. Още в първата ни среща за сезона срещу Черно море играта не ни тръгна. В доста важни моменти от началото на сезона загубихме концентрация и това ни костваше и загубата на точки и мачове", започна специалистът. 

"Победите могат да вдигнат самочувствието на футболистите. Виждам как всички работят и вярвам, че нещата ще се оправят. Не вярвам Златомир Загорчич да има вина за случилото се. Той реши да напусне. Никой не го е гонил, а всички съжаляваме". 

"Липсата на късмет доведе и до тези неприятни загуби за Славия. Бил съм треньор и преди. Натрупах опит като помощник, а дали ще продължа да съм начело на Славия, ще го реши ръководството на клуба", каза Кушев пред БНР.