Вратарят на Славия и българския национален отбор Светослав Вуцов привлича все по-голям интерес с добрите си изяви. Близки хора до именитите треньори Хосеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон ще наблюдават лично младия страж.

Става въпрос за брата на Гуардиола – Пепе и сина на шведа – Йохан, които са мениджъри и имат агенти. Те са имали среща с вратаря на „белите“ и неговия баща Велислав Вуцов. Имало е комуникация с ръководството на столичани. Причината затова са били предложенията, които са били презентирани именно от агентите км 19-годишния роден национал.

Антон Узунов
24 снимки

Светльо Вуцов се счита за един от най-талантливите футболисти у нас и интересът към него е доста сериозен. В Славия не изключват, че това лято може да стигне до неговата продажба. Доста тимове се смята, че имат интерес към него, като наскоро имаше информации, че датският Копенхаген следи таланта.

Това лято обаче се очаква тимът от „Овча Купел“ да продаде и друг от младите си състезатели – 16-годишният централен защитник Мартин Георгиев в Барселона. Радослав Кирилов също е в полезрението на няколко европейски тима. Засега ръководството на „белите“ изчаква най-добрите предложения за Вуцов и Кирилов.