Отборът на ЦСКА 1948 приема Славия в много важен двубой от втора група на плейофите на efbet Лига. След великденската пауза „червени” и „бели” кръстосват шпаги в битка за седмото място в крайното класиране, като резултатът от двубоя може да се окаже от изключителна важност за битката за Европа.

Срещата между ЦСКА 1948 и Славия е днес от 16:45 часа на стадиона „Витоша” в Бистрица и по традиция може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим на живо всичко най-интересно преди, по време и след мача.

В момента тимът на Валентин Илиев се намира на седмата позиция във временното класиране с равен брой точки с осмия Ботев Пловдив. И двата отбора имат по 45 пункта в актива си и са следвани от Арда Кърджали и Славия, които са съответно девети и десети с 41 и 37 точки.

Под ръководството на Илиев „червените” показват солидна игра в отбрана, а в последните си три двубоя записаха три равенства.

В лагера на „белите” нещата не са никак розови. В състава на Златомир Загорчич има доста сериозно напрежение, като се заговори за неразбирателство между треньори и ръководство.

Домакините ще бъдат без Антонио Вутов за мача, който продължава да се възстановява след удар в главата. Валентин Илиев обаче най-вероятно ще може да разчита на Педриньо, който е готов за игра след травма.

От началото на годината „червените” имат само един успех, а в същото време стана ясно, че в касата на клуба ще постъпят близо 100 хил. лева след промоцията на турския Гьозтепе в елита на страната и трансфера на Елитон.

В същото време в групата на Славия се завръща Владимир Николов, който изтърпя наказание от два мача. Емил Мартинов обаче отпада от сметките заради контузия.