ЦСКА и Славия ще премерят сили в мач от 5-ия кръг. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ стартира в 19:00 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата минута по минута.

Дотук началото на сезона за Томислав Стипич и „червените“ определено не бе леко. ЦСКА започна със загуба от Лудогорец, след това спечели срещу Хебър. В третия кръг обаче дойде тежкото поражение с 0:3 от завърналия се в елита тим на Спартак Варна. Двубоят от четвъртия кръг с ЦСКА 1948 бе отменен и днес съставът ще търси връщане към победния път след загубата от „соколите“. Към момента ЦСКА има 3 точки от три мача.

Славия пък има актив от 4 пункта след три двубоя, като и мач на „белите“ бе отложен. До момента отборът има загуба от Крумовград в първия кръг и след това равенство с Хебър и победа срещу Спартак Варна.

Интересното е, че въпреки наказанието си, ЦСКА ще има подкрепа на трибуните. Ръководството на клуба съобщи, че за мача със Славия ще бъдат допускани деца до 14 години.

Пред Златомир Загорчич има една въпросителна, като нападателят Карл Фабиен през последните дни тренира на облекчен режим заради травма в адукторите. Все още не ясно дали треньорът ще може да разчита на французина.

През миналия сезона ЦСКА и Славия се срещнаха три пъти, два пъти направиха равенства 1:1 в първенството, а „червените“ надделяха с 1:0 в мач за Sesame Купа на България.

Главен съдия на днешната среща ще бъде Волен Чинков.

подкрепя българския спорт