Наставникът на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа изрази разочарованието си след тежката загуба с 0:3 от Славия.

Италианецът призна, че противникът е бил по-добрият отбор днес и отново заяви, че целта пред пазарджиклии е оставане в елита.

"Да кажем, че всяка една загуба е лоша. Започнахме много добре днес, но допуснахме елементарна грешка за техния първи гол и после отстъпихме инициативата. В последствие мачът се влоши за нас и не намерихме компактността. И в крайна сметка отборът на Славия беше по-добър от нас, призна италианецът.

95 снимки

На въпрос къде точно са били причините за трите гола, той каза: "Когато губиш, очевидно нещо не функционира. Имахме проблеми, а но и нашите съперници бяха добри. След втория гол стана много трудно да се върнем в мача. Със сигурност изпитваме трудности, когато трябва да наваксваме в резултата. И това си личи особено когато пространствата са скъсени. Но ще се опитваме да се подобрим".

В следващите четири кръга пред новаците в Първа лига се очертават тежки предизвикателства. В тях имат гостувания на Левски, Лудогорец и Черно море, които изглеждат отбори от друго ниво.

"Знаем отлично, че нашата задача е да се спасим. Нито за момент не бива да забравяме нашата цел, за да не я губим от ума си. И както можем, да събираме точки. Трансферният пазар може да ни и донесе нещо повече, но треньорът трябва да работи с това, което има и да не мисли какво има на трансферния пазар" заяви Пеа след двубоя.