Играчът на мача от двубоя между Берое и Славия, завършил с победа на „белите“ с 2:1, Галин Иванов, остана радостен от постигнатия успех, който изкачи гостуващия състав до 6-то място в класирането. Иванов също така не пропусна да отбележи, че Славия игра с 11 българи на терена, което е доказателство, че добри български футболисти се намират.

„Разбира се, че сме доволни. Важни три точки. Започнахме да играем по уверено във всички фази и накрая взехме трите точки, което е радващо“, започна полузащитникът.

„Успяхме да вкараме 2 гола, допуснахме елементарен гол, но се задържахме в мача и взехме победата. Не е важно кой вкарва, а да побеждаваме като колектив. Виждате, че играем почти изцяло българи и това е пътят – да се дава шанс на младите“.

„Имахме много контузии, но сега имаме по-широк състав и започнахме да играем все по-добре в последните седмици. Искам отново да подчертая, че днес излязохме с 11 българи на терена. Това показва, че българският футболист е жив и ще трябва да му се дава шанс.

„Мисля, че като играем заедно, като отбор нещата се получават чудесно. Надявам се и занапред да продължим по същия начин и да постигнем своите цели“, завърши Галин Иванов.