Героят за Славия Галин Иванов бе избран за играч на мача след мача с Царско село. Той призна, че отборът му се е прибрал през второто полувреме, но това не е било съзнателно действие. В крайна сметка звездата на „белите” отличи трите точки, взети срещу „царете” и изрази надежда феновете на Славия да се увеличават във всеки един мач.

Гол от дузпа унищожи Царско село срещу Славия

„Спечелихме с много борба на този тежък терен. Излязохме през втората част прибрани назад, незнайно защо, но важното е, че победихме”, започна Иванов.

„Няма как да подценим съперника, но не знам защо се прибрахме назад. Ще анализираме мача и ще видим. Обстоятелствата бяха такива заради тежкия терен. Има още много да подобряваме в играта си. Три мача нямаме допуснат гол, но има много мачове – трябва да продължаваме така. Наистина беше много тежък мач за двата отбора. Царско село се приспособи по-добре през втората част, но важното е, че победихме.

„Благодаря на феновете на Славия и искам феновете да се увеличават всеки мач. Нека минат мачовете с националния отбор, а после ще гледаме към мачовете в efbet Лига”, завърши Галин Иванов.