Капитанът на Славия Галин Иванов ще пропусне последния мач на "белите" за сезона срещу ЦСКА 1948. Футболистът е на един жълт картон от потенциално наказание за първия кръг на следващия сезон и затова е съхранен.

"Разбира се, че всички искахме да спечелим срещу Арда, но според мача, който изиграхме, не заслужавахме. Закономерно загубихме", сподели Иванов за DIEMA SPORT, минути преди мача в Овча Купел.

"Ако мога да кажа с една дума, сезонът завърши зловещо. Не приляга на Славия да се бори за оцеляване. Това е минало, гледаме към бъдещто, надявам се Славия да се бори за шестицата и Купата, защото това приляга на Славия", каза още той.

"Не трябва да се допускат повече такива грешки, каквито всички в клуба допуснахме. Надявам се Славия да изглежда така както изглеждаше в плейофите. Отборът се отпусна и играхме с повече самочувствие, след като успяхме да се спасим и да не сме в последната група", заяви Галин Иванов.

"Разбира се, че Заги е една от основните причини, промени много неща. Една от тях е дисциплината в отбора. Не се е отразявало напрежението, нормално е да го има в един отбор. Не бих казал, че представянето ми е от най-добрите. Идва нов сезон и се надявам да е по-добър от този", доплъни халфът.

"Има доста хляб още да изядат и доста мачове да победят, да загубят. Първо да се изградят като характери и да отидат в чужбина, защото там е истината. Ще седнем с ръководството и ще видим какво ще се случи. Моето желание е да съм в Славия", каза още капитанът на "белите".

"Пожелавам на Балтанов късмет в новото начинание, каквото и да е то. Един добър футболист, даваше всичко от себе си на терена. Тъжно е, че слага край на кариерата си, но това е животът", каза той по отношение на Лъчезар Балтанов, който ще изиграе последния си мач..