Крилото на ЦСКА Георги Йомов бе видимо разочарован след равенството със Славия на стадион „Българска армия”. „Червените” изпуснаха победата в продължението на мача, когато допуснаха изравняване за 1:1.

В хода на двубоя домакините пропуснаха поредна дузпа този сезон.

„Не съм доволен, както аз, така и целият отбор. Контролирахме през цялото време мача и може би след пропуснатата дузпата свалихме темпото и това ни изигра лоша шега.

Не бих казал, че е имало подценяване. Имахме много ситуации, показахме много добро лице в атака в предните мачове. Трябва да бъдем безкомпромисни пред вратата, за да постигаме целите, които имаме. Честно да ви кажа, не знам какво става с тия дузпи. Кери е бекомпромисен при дузпите. Случва се, всеки изпуска дузпа. И аз съм изпускал. Нямахме късмет, както при дузпата, така и в целия мач”, сподели Йомов.

Той допълни, че вярва в доброто представяне на тима в Европа и дори сподели, че ЦСКА има сили да продължи след груповата фаза. През седмицата „червените” гостуват на Рома в Рим.

Миналата година показахме, че няма от какво да се страхуваме. Победихме Рома на „Васил Левски”. От тези мачове можем само да спечелим. Не трябва да се притесняваме от нищо. Ако играем така както в Европа, мисля, че няма от какво да се притесняваме. С лекота можем да трупаме точки и да излезем от групата”.