Вратарят на Славия и един от най-опитните футболисти в българския шампионат Георги Петков даде кратко интервю пред камерата на „Евима Футбол”, в което говори за ситуацията в „белия” клуб, както  и какви са очакванията му за пролетния дял от шампионата.

Петков сподели и няколко думи за грандовете ЦСКА и Левски.

„Както казва президентът на нашия клуб, прогнози за Славия не се дават. Ние си играем мач за мач, ако влезем в първата шестица, живи и здрави, ако не – ще се борим за седмото място, за да играем в баражите за Лига Европа. Сигурно това е 24-ата ми подготовка. Това се постигна с много труди много лишения и естествено по-малко контузии. В момента нямам контузии и се наслаждавам на футбола си.По-добре да си в устата на хората. Ако е така, значи си някой. Ако никой не те отразява, трябва сам да спреш”, сподели ветеранът.

„От доста време не коментирам ЦСКА и Левски. Левски имат големи проблеми с ръководството. Там не се знае накъде ще отидат нещата. Колкото до ЦСКА, не знам с тези резултати, които записаха, дали няма да са с нов треньор, когато се приберат в България, завърши  Георги Петков.