Нападателят на Славия Ивайло Димитров говори след загубата от Лудогорец с 0:3. Стрелецът призна, че Златомир Загорчич е останал недоволен от отбора си и заяви, че „каквото има да обявява той, ще го направи пред хората”.

„Резултатът е стряскащ, но не играхме толкова лошо. Получихме два нелепи гола и закономерно загубихме от тях. Лудогорец просто беше по-добрият отбор от нас”, започна Косъма.

Lap.bg
32 снимки

„Второто полувреме влязохме добре. Бяхме разучили добре отбора им, но първият им гол беше нелеп. Това беше никаква ситуация, като имаха по-добри шансове. Имахме принудителна смяна, но Дими е младо момче, което се справи много добре. Правихме нелепи грешки и бяхме припрени. Лудогорец е опитен и силен отбор и след като грешиш ти вкарват голове”, отбеляза Димитров.

„Не виждам място за притеснения. Играем добре и въпреки загубата се представихме добре. Продължаваме по същия начин и резултатите ще дойдат. Мачове се губят в играта. Загорчич е разочарован, но аз няма да коментирам нещо. Той, ако е решил нещо да обяви, ще го направи пред всички”, завърши Ивайло Димитров.