Илиан Илиев заяви, че тимът му може да стане още по-опасен, ако изпълнява някои от указанията на щаба. Специалистът бе доволен от сухата мрежа, като допълни, че тя е дошла срещу силен отбор със силен треньор.

„Ключово ебше това, че отбелязахме, но не допуснахме. Заслуга има и нашият вратар. Славия държаха доста топката, бековете ни вдигаха доста високо. Оставиха ни доста пространства. Имахме шансове за контра и можеше и по-рано да затворим. Труден успех срещу труден съперник. Три точки взехме при положение, че държаха топката доста повече на нас терен. Виждам това като крачка напред“, започна наставникът.

Михаела Аройо
42 снимки

„За Дюлгеров – има треньор на вратарите. Познавам Иван от малък. И тримата ни вратари са добри. Страхотен колектив са, който и да играе – подкрепата от другите я има“.

„За тоя мач и предния като разбор мога да кажа, че им дадохме да държат високо в последната третина. Имаме забележки, не към новите, а като цяло към отбора“.

„Направихме промяна със Сердюк, тя даде резултат, но той е далеч от състоянието, в което трябва да е. Оттук нататък трябва да надгражда. Имаме и Мади, който е назад с подготовката. Ако сме по-бързи при скъсяването на дистанция, ще сме по-опасни и напред. Така можем да създадем проблеми на много отбори", завърши Илиев.