Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че не било лесно на неговите момчетата, въпреки че от един момент играха с човек повече на терена. „Моряците“ стигнаха до трите точки срещу Славия, като Илиев подчерта, че трупането на точков актив е важно на този етап от първенството.

LAP.bg
27 снимки

„Със сигурност, влязохме освободено в мача. Играхме добре и създадохме ситуации. След наши грешки падна техния гол. Още първото полувреме трябваше да водим. Доволен съм от желанието за игра. Със смените се разстрои играта, падна и втория им гол, но хубавото е, че нямаше време. Доволен съм от настроението за игра. Не беше по-лесно, когато останахме с човек повече, защото Славия имат футболисти, които могат да ни затруднят и го направиха. Доволен съм от трите точки. Важни са на този етап в първенството“.

„Не са ни изненадали. Знаехме, че имат затруднения с контузии. С няколко наши грешки допуснахме попадение. Важното беше, че успяхме да реагираме. Трябва ни повече агресия в наказателното поле, нямахме толкова завършващи удари“.

„При него (Исмаил Иса) направихме голяма грешка, че игра с болки в кръста. Повлия му на играта и като не е вкарал. В почивката той не тренира. Сега с 2, 3 тренировки го пуснахме, за да спечели игрови минути. Трябва да изчакаме зимната почивка, за да се възстанови напълно. Имаме Божилов, Ангелов. Имаме опции за нападатели. Имаме доста дълга скамейка. Помага ни, когато имаме контузени играчи“.

„Днес имахме 7 юноши, ние не искаме да ги делим. Важното е за малките деца в школата да имат надежда и да тренират с желание. Те ще имат шанс за игра в мъжкия отбор. Славия и Ботев също го правят“.

„Със сигурност е важно. На два пъти бяхме на крачка от ЛЕ , когато бяхме в долната осмица. Важни са точките“, заяви Илиев.