Играчът на мача в срещата между ЦСКА и Славия - Георги Йомов, коментира победата на "червените" над "белите" с 3:1. Навръх имения си ден, българският национал отбеляза първите два гола в двубоя, с които осигури комфортен аванс за себе си и своите съотборници още до 20-ата минута.

Бившият играч на Славия заяви, че едно от попаденията посвещава на себе си, а другото на своята приятелка, която празнува рожден ден на днешния 6 май.

"Смятам, че това, че вкарахме рано ни липсваше предишните мачове. Не става всеки път мачовете да ги клатим, така да кажем. Трябва да започваме агресивно, да ни влизат положенията и да печелим още първите полувремена. Наистина такова силно начало ни липсваше. Особено е това, че играх срещу бившия ми клуб. При първия гол не се зарадвах, но при втория почувствах вътрешна емоция. Искам да поздравя и моята приятелка, която днес има рожден ден. Освен моя имен ден, днес като цяло е специален ден е за нас. Вкарах два гола - един за мен и един за нея", започна фланговият футболист.

Антон Узунов
74 снимки

"Днес беше важен мач, защото ни осигури втората позиция. Не мислехме за финала, а знаехме, че трябва да вземем този мач, за да си осигурим това второ място. Аз мисля за финала откаткто се класирахме, но знаех, че има мачове преди това, които трябва да вземам. Трябва да дадем всичко другата неделя", продължи той. 

"Аз доста мачове съм изиграл срещу Левски. Всеки един мач с Левски е голям. Ще бъде исторически мач. Надявам се всичко да мине както трябва и да победим", завърши Йомов.