Юношата на Левски Томислав Папазов  е пред трансфер в Славия. Централният защитник може да се счита за сигурен нов футболист на "белите". Очаква се юношата на талантът да премине в тима от "Овча купел" в средата на месеца, когато приключва сезонът в Първа лига и се отваря трансферният прозорец, пише "Труд". 

За 18-годишния футболист "белите" няма да плащат, тъй като той ще дойде със свободен трансфер. На "Герена" могат да се надяват на постъпления след време при продажба на играча в чужбина. Папазов се завърна в Левски през юни след наем в Хебър Пазарджик, където изигра 18 двубоя.

Юношата на "сините" дебютира за Левски още през 2018-а, когато бе едва 16-годишен. Тогавашният тренор Делио Роси го пусна срещу Верея в края, а в по-късен етап от кампанията му даде шанс като титуляр директно в дербито с ЦСКА, загубено с 2:3. Общо бранителят има 3 двубоя на "Герена", третият от които срещу Берое.

При това в Левски със сигурност ще трябва да търсят нови попълнения в отбрана през лятото. Към момента тимът разполага единствено с Янис Каргас и Холмар Ейолфсон. Бъдещето на двамата в гранда не е сигурно. Същото важи и за Деян Иванов, играещ под наем в Ботев Враца. Неговият договор изтича това лято и към днешна дата не е подновен. На тази позиция може да играе и младока Костадин Илиев.