Крумовград приема Славия в мач от 1-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 21:15 часа на базата "Никола Щерев-Старика" в Коматево и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от мача на живо. 

Крумовград беше приятната изненада на миналия сезон, когато абсолютният новак в елита се класира в първата шестица. Сега обаче в отбора настъпиха сериозни промени. Треньорът Станислав Генчев пое Левски и беше заменен от Атанас Рибарски. Към "Герена" пое и голмайсторът на тима и първенството Алекс Колев. 

Днешните домакини се разделиха още с Клайдер Машедо, Жак Пехливанов, Калоян Пехливанов, Китан Василев, Юго Озее, а Димитър Тонев се завърна в Ботев Пловдив. Новите в отбора са Станислав Работов, Ерол Дост,  Наско Милев, Даниел де Паули, Рафаел Фуртадо, Лазар Марин и Стефан Попов. 

В състава на Славия големи промени не настъпиха до момента. "Белите" дадоха под наем един от най-добрите си футболисти - Исаак Соле на Гьозтепе. Тръгнаха си още Крис Добрев, Ерол Дост, Георги Търтов и Ивайло Марков. В отбора се завърна Цветелин Чунчуков, а освен него беше привлечен и Карл Фабиен. 

Главен съдия на мача днес е Георги Давидов. 

подкрепя българския спорт