Славия се изправя срещу Арда в първия двубой от съботната програма в efbet Лига. Двубоят стартира в 12:15 часа и ще може да го проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT, платформата PLAY DIEMA XTRA, както и минута по минута на Gong.bg.

Със сигурност Арда има всички основания да се бори за място в тройката, тъй като притежава отлично качество в отбора, но и Славия в този мач ще търси задължителни три точки, ако иска да се бори за своето спасение, тъй като заема 13-ото място в класирането.

Ивайло Димитров и Спас Делев в момента дърпат отборите си напред в първенството, а какво ще предложат като игра в събота предстои да видим. 

Славия ще е без бранителя Андреа Христов, който е наказан, а Емил Стоев е пред своя мач № 100 в елита. Треньорът на "белите" Александър Тарханов остана доволен от спечелената точка в Стара Загора срещу Берое. 

На "Овча купел" Славия има 4 поражения от отбори от топ 5 на таблицата, а Арда в момента е в топ 5, да видим какво ще се получи днес.

Бившият играч на тима от Кърджали Михаил Александров може да направи дебюта си именно в тази среща.

Спас Делев води тима на Арда напред като от началото на пролетния дял има участие в 4 от петте гола на тима. Вкара един и подаде за останалите 3. Деян Лозев е наказан, а Жуниньо е под въпрос.