Българският национал и капитан на Славия Галин Иванов направи огромен жест в борбата с коронавируса. Лидерът на „белите“ показа, че има голямо сърце и се включи в кампания срещу COVID-19. Инициативата е на депутата от ГЕРБ Пламен Тачев и е под наслов „Да спасим живот заедно“.

Събраните средства ще отидат за материали от първа необходимост, които в момента са в недостиг, както и в помощ на най-уязвимите групи от населението в област Плевен. Тачев вече дари 2000 лева, а Галин подпомогна кампанията с 500 лв.

„Това е най-малкото, което мога да направя. Намираме се в тежки дни на изпитание на духа и волята. Всеки ден заразените от коварния вирус се увеличават. Нека спазваме наредбите и да си стоим вкъщи. Призовавам, всеки който има възможност да се включи в кампанията на г-н Тачев и като цяло в борбата с коронавируса. Нека за пореден път покажем, че сме силен народ и да се обединим“, сподели Галин Иванов.

Това не е първа инициатива в която участва националът. Иванов не пропуска да помогне на жителите в родния Крън и околностите.