Отборът на ЦСКА 1948 приема Славия в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Бистрица е втори от програмата на шампионата в неделния ден и стартира в 16:45 часа. Срещата може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим мача на живо минута по минута.

„Червените” започнаха пролетния дял от шампионата доста колебливо. Тимът на старши треньора Николай Панайотов, след като не успя да победи последния в класирането Етър Велико Търново. ЦСКА 1948 направи 1:1 на стадион „Ивайло”, а изравнителният гол за домакините дойде в продължението на срещата.

В същото време Славия показа добра игра при домакинството си на Берое в миналия кръг. „Белите” се справиха без проблеми срещу Берое, побеждавайки у дома с категоричното 3:0.

ЦСКА 1948 се представя солидно като домакин в първенството като до този момент само новакът Крумовград успя да спечели в Бистрица. „Червените” се разделиха с куп ключови играчи през зимната пауза, като най-сериозно впечатление направи трансферът на капитана Ивайло Чочев в Лудогорец.

В редиците на ЦСКА 1948 се завръща Джонатан, който изтърпя наказание. В същото време Педриньо и Антонио Вутов натрупаха по пет жълти картона и пропускат днешния мач.

През седмицата от клуба обявиха назначението и на нов треньор – Емил Варадинов, който ще отговаря за подготовката на вратарите в тима.

Във временното класиране отборът на ЦСКА 1948 заема шестото място, докато Славия е единадесети във временното подреждане.