Ботев Враца победи Славия с 3:1 в контролна среща, която се игра на стадион "Александър Шаламанов". И четирите гола в мача паднаха през втората част. Николай Христов откри резултата в 50-ата минута. След час игра Даниел Генов изравни, а в 75-ата минута направи пълен обрат за гостите. В 82-ата минута Бубакар Траоре оформи крайния резултат. 

За "белите" в игра се завърна Георги Търтов. Фланговият футболист се контузи в първия мач за сезона и не беше играл оттогава. 

startphoto.bg
32 снимки

В началото на мача удар на Иван Минчев премина покрай вратата. Малко след това Клери Сербер беше изведен сам срещу вратаря, но не успя да се разпише. В средата на първата част удар с глава на Меси премина покрай вратата. 

Славия поведе в 50-ата минута. Тогава Николай Христов получи в наказателното поле и с хубав удар откри резултата. 

След час игра Ивайло Марков сбърка подаване към Мартин Георгиев, което позволи на Даниел Генов да отнеме, да напредне в наказателното поле и да изравни резултата. 

В 75-ата минута нова грешка в защитата на "белите" доведе до нов гол във вратата им. Мартин Георгиев подцени ситуацията и позволи на Генов да му отнеме и да се озове очи в очи с Георги Петков, за да реализира за 1:2. 

В 82-ата минута Бубакар Траоре оформи крайния резултат, след като беше изведен в наказателното поле, преодоля Петков и вкара за 1:3.