Славия с интересува от северномакедонски халф, който играе в елита на Унгария. Съобщава се, че полузащитникът ще пристигне под наем при „белите“, а в момента ръководството уточнява последните детайли.

Към момента единственият нов на стадиона в квартал „Овча Купел“ е централният нападател Владимир Николов. Бившият младежки национал идва от австрийския Адмира Вакер и ще бъде представен официално преди първото занимание на отбора в събота.

Startphoto.bg
100 снимки

За ново попълнение може да се счита и френският централен защитник Натан Гасама. Той вече изкара проби, като бе одобрен от старши треньора Златомир Загорчич. Юношата на Нант имаше известни проблеми с документите в последния си клуб Шоле, но всичко вече е изчистено и той също е чакан за старта на 7 януари. Все пак, Гасама може да се появи и на лагера в Турция, който ще е от 11 януари до 1 февруари.

Пред Нова година се писа, че Славия води преговори и с Войводина Нови Сад за сина на Небойша Йеленкович - Велко. Очаква се с тези четирима играчи селекцията да бъде приключена на 80%.