Славия приема Арда в мач от 32-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 17:45 часа на стадион "Александър Шаламанов" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от двубоя. 

"Белите" заемат 10-о място във временното класиране с 36 точки, докато кърджалийци са с четири точки повече. И двата отбора ще преследват победата на всяка цена, за да запазят шансове за седмото място, което дава право на участие за бараж за Лига на конференциите. 

На старта на плейофите в групата, която ще определи местата от седмо до десето, "белите" изненадаха Ботев в Пловдив с 1:0. Арда взе точка от визитата си на ЦСКА 1948 с човек по-малко. 

Треньорът на домакините Златомир Загорчич няма да може да разчита на наказания Владимир Николов и контузения Чунг Нгуен До. В групата се завръщат Николай Христов, Денислав Александров и Кристиян Стоянов. 

Арда пристига в Овча Купел без изтърпяващите наказание Милен Стоев и Борислав Цонев, както и контузените защитници Густаво Каскардо и Феликс Ебоа Ебоа. 

Главен съдия на мача е Стоян Арсов.