Отборът на Славия не успя да победи новака в efbet Лига Хебър в контрола играна на стадион „Александър Шаламанов“. Двубоят в столичния квартал „Овча Купел“ се явяваше и неофициален дебют на Владимир Манчев начело на „гробарите“.

startphoto.bg
36 снимки

Кристиан Добрев можеше да открие в 6-ата минута с удар в близкия ъгъл, но не бе достатъчно точен. Хебър излезе напред в резултата 5 минути по-късно, когато Валпорт бе прекрасно изведен и остана очи в очи с Георги Петков, като с диагонален удар прати топката в мрежата.

10 минути след откриващото попадение Добрев свали за Минчев, който нанесе тежък удар от границата на наказателното, но Н'Диае показа добър рефлекс.

„Белите“ изравниха 4 минути преди края на първата част, когато Христо Попадийн центрира добре отдясно, а Ахмед Ахмедов стреля силно с глава и прати топката в мрежата на пазарджиклии.

В началото на второто полувреме Стоев стреляя от дъгата на наказателното поле, но влезлият на почивката Дебърлиев улови. В 57-ата минута Дост свали с глава за Томбак, който прати топката във вратата, но попадението не бе зачетено заради засада.

Георги Вълчев пък разтресе напречната греда с удар от около 20 метра.

Новият халф на Хебър Алехандро Серано направи неофициален дебют за пазарджиклии в 72-ата минута на мача, заменяйки Венсан Марсел.