Септември София и Славия ще премерят сили в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 17:30 часа и ще бъде излъчен пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим най-важните моменти от срещата минута по минута.

Септември продължава да е единственият отбор без точка в елита на България, а вече е средата на месец септември. Отборът, воден от треньора Николай Митов, е с 6 загуби от 6 мача и голова разлика 2:11. Славия ще е поредният тим, който ще потърси победа срещу тима в най-лоша форма в елита. "Белите" на свой ред имат актив от 8 пункта след изиграни 6 двубоя и заемат 11-ото място. 

Септември засега се очертава като първия изпадащ от елита, дори и да е много рано през сезона. Просто софийският състав не показва достойнствата, необходими, за да се задържат в елита. Славия не е перфектен, особено навън, така че има основания да се смята, че двубоят ще е доста двуостър и вълнуващ.

Треньорът на "белите" Златомир Загорчич няма да може да разчита на Чунг Нгуен До - все още с проблем в глезена, Велко Йеленкович - болки в адукторите, както и Владимир Николов - счупен палец на дясното ходило.

подкрепя българския спорт