В Славия наблегнаха сутринта на бързина и удари. Сутрешната тренировка на "белите" по време на лагера в турския курорт Алания премина много интензивно, като старши треньорът Златомир Загорчич искаше да вдигне максимално темпото при отработване на елементите.

Добрата новина за специалиста е, че в отбора няма контузени и болни. Вчера тимът направи само едно занимание на терен, като причината беше не толкова проливният дъжд, колкото умората в отбора от дългото пътуване. За сметка на това обаче сутрешната тренировка беше достатъчно натоварващо.

Официална Facebook страница на Славия - ​www.facebook.com/SlaviaSofia
9 снимки

В неделя е първата контролна среща за Славия на турска земя, като съперник е Младост (Лучани) от Сърбия. В този мач всички футболисти ще играят по 45 минути, като Загорчич ще раздели групата си на два състава. Тя ще бъде наблюдава от собственика на клуба Венцеслав Стефанов, който е неотлъчно до отбора от първия ден на лагера.

Другата седмица пък в хотел  "Selene Beach & Spa Hotel" в Тюрклер (Алания), където са "белите", ще се настанят още три български отбора. Това са Спартак (Варна), Локомотив (София) и Берое (Стара Загора).