Вторият двубой от неделната програма на първия кръг в efbet Лига за сезон 2020/2021 противопоставя отборите на Славия и Черно море. Срещата е в неделя, 09.08, от 21:00 часа. Сблъсъкът можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.

Ние от Gong.bg, от своя страна, ще проследим всичко най-интересно от срещата на живо, минута по минута. 

Наставникът на "белите" Златомир Загорчич заяви преди двубоя, че искат да повторят постижението от миналия сезон, както и, че мачовете в Европа ще им вдъхнат допълнителна увереност. Тимът от Овча Купел се размина с Лазар Марин, като се твърди, че основната причина са високите финансови претенции на бившия играч на Ботев Пловдив. Калоян Кръстев все още тренира със Славия, но се очаква съвсем скоро да поеме към третото ниво на италианския футбол. Нападателят Димитър Рангелов пък е единственото ново попълнение за тима до момента.

За Черно море позитивните новини са свързани с отрицателните тестове на всички футболисти от COVID-19. Новите попълнения Георги Георгиев, Стефан Велев и Леандро Андраде са готови за дебют според наставника Илиан Илиев. Дани Кики пък продължава да лекува травма. На "Тича" пък ще залагат на юноши от собстевната си школа и през новия сезон.