Отборът на Славия и словашкия Серед не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1. Капитанът Галин Иванов изведе „белите“ напред в 82-ата минута, но в 88-ата Панайотис Лука успя да изравни.

Още в 3-ата минута футболистите на Славия имаха претенции за дузпа. Галин Иванов овладя топката и бе повален от защитник на Серед, но главният съдия даде сигнал играта на продължи.

Десет минути след това отново Иванов опита удар, който обаче бе париран от вратаря Байта.

В 22-ата минута отново тимът на Златомир Загорчич имаха претенции за дузпа след игра с ръка на защитник на Серед в наказателното поле, но отново те бяха подминати от съдията.

В 50-ата минута Галин Иванов шутира, но право във вратаря.

 В 77-ата минута Емил Стоев отправи хубаво подаване за Емил Виячки, но от добра позиция той пропусна.

„Белите“ успяха да поведат в 82-ата минута, когато капитанът Галин Иванов успя да се разпише след добро подаване на Радослав Кирилов.

Две минути преди края на срещата словаците успяха да изравнят. Панайотис Лука получи подаване по земя и от няколко метра от голлинията реализира, за да оформи крайния резултат.


СЛАВИЯ - СЕРЕД 1:1

1:0 Галин Иванов 82’

1:1 Панайотис Лука 88’

СЛАВИЯ: Георги Петков, Петър Патев, Емил Виячки, Милен Гамаков, Христо Попадийн, Венцислав Бенгюзов, Радослав Кирилов, Филип Кръстев, Галин Иванов, Емил Стоев, Цветелин Чунчуков

СЕРЕД: Байта, Дабо, Михалик, Тидиане, Сланинка, Дурански, Рорич, Моронг, Шпехар, Иван, Харович