Наставникът на Славия - Ангел Славков, остана на мнение, че един от головете на Арда е бил нередовен и не е трябвало да бъде зачетен. Кърджалийци направиха пълен обрат до 3:2, с който „сините“ изместиха „белите“ от седмата позиция.

„Нищо не се объркало. Сега гледах клипа в съблекалнята, защото при втория гол топката е напуснала терена. Нищо не е приключило – много рано се радват футболистите на Арда. Каквото е рекъл Господ – това ще се случи и ако сме ощетени наистина – следващия път късметът ще е на наша страна. Изпуснахме много положение, но вкарахме два гола“, започна старши треньорът на Славия.

„Противниковият отбор има друг стил на игра, който не одобрявам. Ние трябва да победим в следващия мач и каквото сабя покаже. Иван Минчев е вече почти готов, днес трябваше да играе 60 минути и му рискувах здравето на момчето, защото е много важен футболист. Имаме много талантливи деца, но просто не е дошъл моментът, в който да ги пусна. Нуждаехме се от един по-опитен. Горд съм от футболистите на Славия, но понякога получаваш нелепи голове, ако те са редовни“, каза още той.

„За мен всички отбори са еднакви. Не деля на отбори от Кърджали и от София. Ние трябва да победим. Лошото е, че не разчитаме вече само на себе си. Много нелепо получихме три гола, от първото попадение топката е излязла, но това е футболът, а животът продължава“, сподели още Славков.