Наставникът на Славия в днешната среща - Ангел Славков, изрази недоволството си от днешното поражение на "белите", но отдаде заслуженото на домакините. 

"Искам да честитя победата на домакините. Благодаря на нашите момчета, които се раздадоха до последната секунда, проявиха характер до последно. Някои индивидуални грешки не дадоха възможност да си тръгнем с точка оттук." 

"За 3 дни променихме агресията, манталитета, това играчите да се борят на терена и да играят по най-добрия начин. Някои неща се получиха, други не. Г-н Тарханов поема отбора и ще има време да промени нещата."

"Отборът на Арда е добър, с бързи футболисти в нападение. Исках да опитам ние да диктуваме темпото, затова излязохме с четирима полузащитници, които да владеят топката възможно най-много и да убиват темпото на противника. Беше им трудно с някои задачи, които аз имах. Индивидуални грешки, нелепи подавания, хоризонтални пасове, които изрично бях забранил, дадоха възможност на Арда да направи бързи контраатаки, откъдето дойде и голът", добави Славков. 

"Може би имаше и умора в някои футболисти. Затова направих промените, за да вдигна нивото на отбора. За мен голът на Кръстев бе чист гол."

"Във футбола и в живота трябва не само усилие. Днес спортното щастие не бе на наша страна. Един уникален Георги Петков остава най-добрият вратар на България, дори на тази възраст. Дано подобри всички футболни рекорди в света."

"Сега си има треньор, който си поема нещата, видя проблемите. Това са много млади момчета, има още няколко млади, чиито документи скоро ще се оправят. В някои мачове отборът игра много добре, просто наистина нямаше шанс. Когато има промени, новите трябва да свикват с играта. Има притеснения заради едната точка, но нещата ще бъдат решени с много труд, работа и старание", завърши Славков.