Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев коментира победата на своя отбор над Славия с 1:0 и сподели, че победата е била изключително важна за отбора.

"Доволен съм от раздаването, имахме своите пропуски, има и вражда все пак между двата отбора, тъй като е едно малко столично дерби. Най-важното беше да спечелим мача и да имаме психологическо предимство преди срещата за Купата. Успяхме да си постигнем целта. Тази победа посвещаваме на собственика, който днес загуби майка си. Съболезнования!", започна Генчев.

"Когато противникът е загубил концентрация и е с гръб, искаме да изпълняваме винаги бързо положението и да търсим някого в дълбочина. Точно в такъв момент се възползвахме по най-добрия начин. Това, което видях отвън е, че беше напълно равностоен мач. Просто ние бяхме по концентрирани и в една от ситуациите и отбелязахме. Не мога да се съглася, че Славия е имал предимство", продължи наставникът

"Важното е как ще използваме психологическото предимство. Трябва и да се поучим от грешките. Днес противникът имаше три чисти възможности за гол и трябва да избегнем допускането на такива пропуски", завърши Генчев.