Временният треньор на Ботев Стефан Стоянов коментира нулевото равенство със Славия от 34-я кръг на efbet Лига. Специалистът сподели, че отборът е дал всичко от себе си и ще продължи да го прави.

"Днес имаше доста положения, но ако късметът беше на наша страна, сега щяхме да сме по-весели. Ситуацията е такава, че футболистите на Ботев се притесняваха да играят на своя стадион. А сега видяхте как ги изпращате", започна Стоянов.

"Футболът е такава игра. Не е само в Пловдив или в България. Дори след 10 титли на даден отбор, след първа загуба нещата са такива. След два дена имаме друг мач и ще видим какви ще бъдем. На мен лично ми се иска да има повече българи. Всеки, независимо от каква националност е, даде, каквото може. Това са ни възможностите. Дадохме максимума от себе си. Надявам се, че Ботев ще постигне победа", продължи той.

"Нямаше играчи, които не искаха да играят. Ще дадем нашия максимум, това може да обещаем. Няма да е лесно. Бароан си изкара жълт картон, това означава, че още някой младеж ще усети атмосферата на този стадион", завърши наставникът на Ботев.