Вратарят на Славия Антонис Стериакис говори преди първия сблъсък на тима срещу отбора на Черно море от новия сезон в efbet Лига. 21-годишния страж коментира дали е готов за новата кампания и какви са целите пред Славия. 

Стериакис сподели, че вече се чувства готов за следващата стъпка в кариерата си. 

Антон Узунова
8 снимки

"Да, готови сме. Направихме отличен сезон и съм щастлив от това. Целите се променят. Ако тръгнеш добре, тогава се целиш в една посока, но нещата се променят. Опитваме се да даваме най-доброто всеки мач и това е целта. Видяхте, че бяхме на седмо място преди Коледа, а накрая финиширахме трети. Същата е целта и в Лига Европа - даваме най-доброто от себе си и всичко е възможно", каза вратарят пред Блиц.

"Както всеки играч и аз искам най-доброто за себе си. И мисля, че съм готов за следващата стъпка. Но не знам дали има конкретни оферти. Това е работа на моя мениджър и на ръководството на Славия. Не са ми казали нищо, а и така оставам концентриран, когато не знам", коментира Стериакис.

Футболистът тна Славия даде мнение относно фаворитите за титлата и челните места.

"Може да има изненади. Много отбори привличат нови състезатели, видяхме и финала за Суперкупата, където Локо Пловдив изненада Лудогорец. Всички сме готови за старта и ще видим как ще се развие".