Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста критичен към футболистите си след 1:1 със Славия на стадион „Българска армия”. „Белите” успяха да откраднат точката след гол в продъжлението на срещата.

„Сами им дадохме точката, която спечелиха. Добър мач, имаше положения, пропусната дузпа. Но това аристократично поведение накрая не е присъщо за ЦСКА. Трябвапе да притискаме противника до последната минута. В такива моемнти трябва да имаме класата, за да решаваме срещите. 1:0 е много крехък резултат и една ситуаця като тази, ни взе трите точки. Ще имаме време да анализираме, за да си вземем поуките. В последните минути поведението ни не бе поведение на отбор, който търси победата”, коменитира Стойчо Младенов.

"Може би, фактът че бяхме с човек повече ни повлия. Твърде много задържахме топката, прекалено много връщахме топката към Бусато, а това не трябваше да бъде нашето поведение. Трябваше да продължим да атакуваме и да вкараме гол.

Ние имахме възожности да вкараме втори, трети, четвърти, но не се получи защото тази калса, която трябва да показваме и концентрацията в завършващата фаза липсваше. Всички тези положения създадоха впечатлението за тази аристокрация, която казах. Имахме поведение с едно излишно самочувствие, което ще има покритие, когато пребиеш противника, вкараш 2-3 гола и тогава вече показвай и демонстрирай самочувствие", каза още специалистът.

Чуйте още от Стойчо Младенов във видеото.